Mina mina mina

2. Mar 2009

Ööks muumimaja eal lukku ei panda..HEI MUUMI! – Esmaspäev, kell on 21.40

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 09:40

Imelik. Mul ei ole mitte midagi blogida. Absoluutselt midagi ei tule ette. 

..hmm.. aaa üks asi on. Neljapäeval pean ju esinema. Like WHAAAT??? …mingi selle Armastuse tantsuga vms.. eniveii.. ma ei oska seda absoluutselt!!! ..mul ei ole isegi järjekord meeles. Ja ma pole mitte ühtegi korda nii teinud, et vähemalt kõik ei oleks sassis! Täiesti õudne! ..ja niimoodi aeglaselt ei ole ma kordagi seda õppinud. Täiesti JUBE! …issver.. ma suuht kardan. Veits siin youtube’s õppisin või nii..aga ..jahh..hmm…

ooo.. täna kutsusime Contemporary Girl’ga Trompetipoisi ka sünnipäevale. ;) Ta oli jumala positiivselt meelestatud.. mingi kirjutas kuupäeva üles ja värki. no loodame, et ta tuleb ka.

Veel üks asi tuli meelde. Täna oli meil esimene tund jazzi. Hmm.. mida öelda selle kohta? suuht selline kummaline ja kaootiline. Kui see tund läbi sai, siis ma olin nii nõme. Mingi vingusin seal.

Aga ei.. päris kummaline õpetaja. Selline ..hmmm…kunstnikuhingega..(kas see on 2 sõna?) ..päääris põnev. Ei..no vähemalt on lõbus või nii.. et see on tore. 

Wao. ja ma ütlesin, et mul ei ole midagi rääkida..

(on ju palju põnevam lugeda, kui mul sitasti läheb?! eks? .. siis kirjutan ka rohkem.. ..no tegelikult mitte.. aga kui ma kedagi kirun vms.. aga ..nagu kõik suht hästi või nii..)

No ok.. ma võin öelda, et see P-Tüüp on NII LAHE!!! .. Kui sa teda vaatad, siis lihtsalt tahad temasarnane olla! ..selline rõõmus ja lahe ja enesekindel ja värki. Tõsiselt lahe inimene! :D

..haha. ja see Muumi asi oli täna naljakas.. no enveii üks tüüp, kelle me suht ristisime Muumiks. No sest ma ütlesin, et ta suht selline mehine Muum välja näeb. ..ja siis nii kui ta klassi(vms) tuli, siis kõik mingi hakkasid suht muumilaulu laulma ja küsima, et kas ma kirja saatsin ära.. (no sest ma pidin algselt talle mingi kirja saatma.. ükskõik mis kirja..) eniveii.. see oli kummaline ja natuke naljakas. Et jäi nagu meelde tänasest päevast. :)

..hmm.. ok.. ma sukeldun nüüd internetimaailma..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik