Mina mina mina

4. Mar 2009

Reprise – Kolmapäev, kell on 0.33

Kategoorias: Film — villu @ 12:33

Sattusin etv pealt vaatama filmi “Reprise” (eesti keeles siis “Kordus”). 

Tegelikult ma lausa lootsin, et see oleks sitt film ja ma saaksin magama minna.. aga vot. Läks hoopis nii, et see oli sitaks hea film (no kas just sitaks..aga suht hea oli..). Lihtsalt ei saanud enam teleka eest minema..

Seal oli siis 2 tüüpi. Mõlemad tahtsid raamatut kirjutada..no nad kirjutasid ka. (sõbrad olid). ..üks oli veidi saiko.. ja tal oli mingi hull teema mingi naisega. ..teine tüüp oli mingi suhtefoob suht.. aga nooh.. jah.. Igatahes.. suht põnevalt oli ülesehitatud. aa…üks väga hea koht oli see, kus see saiko tüüp kutsus oma selle naise Pariisi eks.. (nagu uuesti). ja siis seal oli selline pingeline hetk.. no pigem erootiline.. eniveii.. ja siis lihtsalt muusika ja kõik oli vait.. eniveii… sellised vaikuse kohad olid nagu nii õigetel kohtadel.. no täpselt nagu ma ise ka ei hingaks..vaid vaataks .. vms.. Hullult lahe igatahes.

 Ma loodan, et veel paljud nägid seda filmi. Väga cool oli. Tahaks seda veel näha.. mul jäi paar asja täiega arusaamatuks.. niiet.. :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik