Mina mina mina

8. Mar 2009

The Sisterhood Of The Traveling Pants 2 – Pühapäev, kell on 0.39

Kategoorias: Film — villu @ 12:39

Vaatasin filmi “The sisterhood of the traveling pants 2″ ära. Esimene osa on ka nähtud juba ammu.

See on nagu nii armas film. Ma tean jah, et see on suht selline daa film, aga ikkagi. NII CUTE! See pani mõtlema sellele, et mul on ikka nii vedanud, et mul sellised suurepärased südamesõbrannad on. Tõesti, meil on juba selline tugev suhe, mida niisama juba ära ei soki. Commoon.. meil on nii erinevad elud, aga me ikka leiame üksteise jaoks aega ja me ikka teame, mida keegi kuskil teeb. Ja alati kui kellelgi on mure vms, siis kõik täiega toetavad üksteist. Mis te arvate, kust ma olen nii palju enesekindlust saanud?? .. kellelt ma seda õppinud olen?! Kust olen ma saanud oma väärtushinnangud? ….miks ma üldse selline olen?! …Kui paljudel on üldse sõpru, kes on nii siirad ja ausad ja kes hoolivad üksteisest NII palju!? Tihti on tunda ka üleliigset, lausa emalikku, muretsemist/hoolimist, aga see kõik on lihtsalt.. fakk! Mul ei ole sõnu! Mul on SITAKS vedanud! …ma loodan, et me oleme igavesti südamesõbrad! …isegi peale surma! ..ja kui 80 oleme, siis ikka käime igal pool ja värki.. mul oli nii kahju, et ma ei tulnud täna teiega sushit sööma, aga  noo.. (laisk mina..) Eniveii.. jahh, i’m a lucky person. 

oehh..läks väga käest ära see tekst. :)

..tagasi filmi juurde. Ma ei saa.. selle Alexis Bledel’i(Gilmore Girls’i see piff) tüüp ON NII KUUUUUUUM!!!!! Filmis on tüübi nimi Kostas. Tegelikult on ta Michael Rady. FAKK, kuidas saab keegi NII KUUM olla????!!!! What the hell??? ..ma vaataks seda uuesti selle tüübi pärast! :)  

oehh.. see on nii cute film. 

(aa.. halb uudis on ka. see muidu ei puutu filmi. eniveii.. mu arvuti läheb parandusse vms.. niiet ma vähemalt 2nädalat ilma arvutita. FAAAk. so this sucks. ma ei tea kuidas ma hakkama saan!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik