Mina mina mina

21. Mar 2009

Palju õnne mulle! – Laupäev, kell on 2.25

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 02:26

Täna on siis minu sünnipäev. Palju õnne mulle siis!

..ausalt. väga mõnus sünnipäev.

Käisin siis Contemporary-Girlil ja ta näitlejatüübil külas.. st. nagu on suuht paar or something.. ja no seal oli veel üks paarike.. nice. Samuti näitleja ja siis mingi piff. Mängisime monopoli. fun fun fun. oo..lahe oli see, et kui kell 00.00 sai, siis nad hakkasid sünnipäevalaulu laulma!  see oli cool! …hakkasin siis koju minema ja Cont. Girl saatis mind koju. Teepeal nägime Suitsu ja üht piffi, kuna mul sünnipäev oli, siis kinkis Suits mulle veini.. nice.. ;) …mis meil muud üldse jäi. Cont. Girl tuli ka läbi ja pidime veinile lõpu tegema.. jumala mõnus.. küünlad, Once soundtrack ja vein. mmm.. mõnus.

..ai perse. homme peab sitaks koristama ja nõusid pesema ja veel igast sitta tegema! faak.

…aga praegu on küll tore.

..suht natuke purjus ka.. üksi… ei, tore. :)

issve.ma olen nüüd nii vana!! :D okok.. mis vana! ..kui 80 olen, siis vana… või nooh… siis pigem alles uus noorus algab! ;)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik