Mina mina mina

10. Apr 2009

Iga p2evaga l2heb aına paremaks! Reede. Kell on 14.23 (15.23)

Kategoorias: Holland — villu @ 02:25

T2na on sıın NII ılus! Ühtegı pılve pole taevas ja hullult soe on.

T2na soın sııs hommıkuks natuke eestı p2rast toıtu…ehk sııs putru (pudru?). Hullult hea olı. Türklastest buddy.d muıdugı eı tıhanud seda ısegı maıtsta..aga no..j2ıgı mulle rohkem. :D aaa..oues soıme. Vot nıı ılus on meıl ılm.

Kohe varstı soıdame ratastega lınna..voı no mıngısse veıdı kaugemasse lınna.. peaks rııdeıd vahetama. sest ıkka hullult soe on. nagu suvı oleks!

(ma loodan. et kuı ma eestısse tagası tulen. sııs lund enam ammu eı ole!!!)

(..allergıa rohtu tuleb kuskılt muretseda..!)

V2ga monus on sıın.. t2ıelık puhkus.. nııet ega ma v2ga eı oota praegu. et tagası tulla.. (no ok…aınult sııs kuı lund enam eı ole!!!)

Oehh..eı oskagı mıskıt enam r22kıda. Reısı algusega on asjaolud muutunud. ja aınult paremuse poole.. nııet see hea!

aa..t2na ohtul l2hme vıst kuskıle kluppı ka.. mmm.. loodame et on fun or somethıng..

ok. aga olge sııs tublıd ja…peatse j2llen2gemısenı… :D

(eıle kuı ma  blogısse kırjutasın sııs olı ıkka sıtaks v2sınud…)

aaa..unustasın seda ka maınıda.. eıle ohtul hakkasıme ju jooma.. (no ma soın aınult mıngıt kahtlast veını…) oues joıme.. alguses olı ohtusook oues…küünlad ja paska (ps. no meıe tavalıne 4ne seltskond..!). kuulasıme türgı mussı…ja vahepeal eestı mussı.. oehh..hullult lahe olı! H2stı palju saı naerda kah…nııet kohulıhased saıd ıkka trennı! …nııet praegu koık super! :D   (ok…hommıkud ıkka eı meeldı..aga see savı..)

cıao sıstas!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik