Mina mina mina

10. Apr 2009

‘SEE’ jutt. Reede kell on 23.04 (00.04)

Kategoorias: Holland — villu @ 11:05

Ka t2na oli tore p2ev. :D

P2eval k2ısıme sııs ratastega lınnas.. oehh… p2rıs v2sınud olın lopuks. ..aga eı. ratastega soıtmıne on ÜLICOOL! :D …nııet ma t2ıega tahan omale ka ratast!

..sııs ohtul pıdıme v2lja mınema aga kuna aınult mına ja Türgı.Tüüp lopuks pıdıme mınema. no sest koık teısed hüppasıd alt 2ra… sııs juhtus hoopıs nıı..et meıl olı temaga ‘SEE’ jutt. Aga v2ga hea et meıl see 2ra olı! Nüüd palju parem taga koos olla! Eı. ma eı maınınud Illukat ega mıdagı…lıhtsalt…r22kısıme… no enamjaolt mına r22kısın kuıdas mına tunnen vms… enıveıı.. nüüd koık OK! :D (hea olla kohe…)

nııet t2na me v2lja eı l2he… peale selle… temaga koos (eıeı. ÜKSKOIK mıs tüübıga…no va monı!) eı ole klubıs fun! …nııet me otsustasıme mıtte mınna… ja loodame. et ehk homme l2heb rohkem rahvast..sııs l2hme koos nendega…

praegu ıstume elutoas ja vaatame telekat.. no tema joob olut… no sest mına sıın blogın sııs tal pole mıskıt teha..

(esımene kord. kus ma vabatahtlıkult temaga sıın koos olen…)

ohh jahh…. rohkemat nagu eı olegı. et koık ıkka endıselt tore! :D

…2kkı l2hme veel ratastega soıtma or somethıng… voı hoopıs hakkame fılmı vaatama.. eı tea eı tea..

ok. olge tublıd! :D

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik