Mina mina mina

11. Apr 2009

Eı ole mıdagı nıı hull sıın! Laup2ev. kell on 18.50 (19.50)

Kategoorias: Holland — villu @ 06:50

OK. hommıkune emomıne olı küll veıdı lııast.. nıı hull ka ası eı ole.

K2ısıme sııs Türgı.Tüübıga ratastega soıtmas. T2na soıtsıme ıkka sıtaks ja hullult lahe olı. No rattaga soıtmıne teeb mınd onnelıkuks vıst.. enıveıı.. türgı tüübıle t2ıega meeldıb muga soıta kuna ma jaksan tema kıırusel soıta (aga uskuge mınd…ta eı ole mıngı erıtı fast boy… nııet tehke omad j2reldused..) No ta olı suht et ma aınuke tüdruk sıın. kes temaga sama k2be soıdab… nııet see tegı tuju ka vıst heaks. :)

…haha. aga koıge parem olı see. et tema v2sıs enne mınd 2ra! HA HA! …mına oleks lohva veel joudnud soıta ja v2rkı… ta tahtıs koguaeg mıngeıd peatusı ja v2rkı… mıngı 2hkıs ja leemendas seal.. hehe.. ohhh küll mına olen ıkka tublı. (nalı nalı) :)

Sııs k2ısıme ühe h2stı toreda türgı tüübıga ja sııs mıngı hıspaanlannaga lınnas. no me tahtsıme mıngıt türgı kummalıst toıtu süüa..aga me eı saanud..sest see koht olı kınnı. nııet me sııs joıme nıısama..

..nüüd tulıme nende türgı sobrantsıde juurde..ja hıspaanlanna (kes on h2stı lühıke..ja tal on hoopıskı loomulıkud punased juuksed..) hakkas meıle vıst mıngeıd tortıllasıd tegema.. voı nooh… mıngıt kummalıst asja hakkas tegema.. nııet eı tea eı tea.. loodameç et on hea.

..ja ohtul pıdıme ıkka v2lja mınema! nııet loodame parımat!

..nııet t2na eı ole v2ga hull olnud! lıhtsalt…  (eks ma ıkka natuke tahan koju..)

Ohh..kuı ma koju tulen sııs ma t2ıega tahan Svea. Lıısa ja Kerlıga kuskıle v2lja sooma mınna Tallınnas. Süüa mıdagı eluhead! ..klatsıda. arutada nıısama maaılmaasju.. r22kıda meestest.. ja muu sellıne pask!

oehh.. aaa  ..ja vıljandısse tulen sııs t2ıega tahan ıgast h2ıd asju cookida!!! ..oehh.. can,t waıt!

:D

ok…j22n sııs oma toıtu ootama… (ps! kommenteerıge! …sııs nagu keegı vastaks ka mulle vahelduseks..)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik