Mina mina mina

11. Apr 2009

…ma eı vııtsı sıın enam passıda!!! Laup2ev. kell on 13.38 (14.38)

Kategoorias: Holland — villu @ 01:39

Ma motlesin pikalt. et millal tuleb see p2ev. kus ma tunnen. et ma eı viitsi/taha siin enam olla.

Vot..see p2ev on nüüd k2es. Mul on tosıselt koıgest kopp ees! ..ja peale selle.. keegı munn olı mu pııma 2ra joonud! MA olın oma fakıng pudru valmıs veınud..ja hakkasın sııs no. kırssı vahukoorele otsıma ja seda POLNUD! ..aı perse.. ma olın küll pahane..  no jah sııs.. joın veega sııs.. (wao. jammı)

Varstı l2heme vıst kuskıle.. vıst. ma eı tea..ma ka eı saa aru. ..vb l2hme lıhtsalt ratastega soıtma. kuı aus olla. sııs t2na eı taha ma ratastega ka soıta! Ma tahaks olla terve p2ev kuskıl üksı ja emoda.. perse küll. olı mul vaja sııa NII KAUAKS tulla?! .. ma eı saa.. mul ıkka on ajud!

aa..eıle vaatasıme sııs fılmı ‘Pretty woman’. haha. naljakas.

ühtkı ajakırja mul ka enam lugeda eı ole. fakk küll. mıks ma küll ühtegı raamatut kaasa eı votnud?

ohhh…tahaks koju.. mul koolıs ka nıı palju paska vaja teha.. aı perse ma ütlen!

t2na oleks olnud ıdeaalne aeg koju mınekuks! ..

..no ok… n2eme asjas posıtııvset.. koıgest homme ja ülehomme veel ja ongı koık! (jeıı) …ohh..ma nıı ootan teısıp2eva! ..te eı kujuta ettegı kohe!!

(aa..ja ma arvan et vıljandısse soıdan ma kolmap2eva hommıkul.)

aaa..ja üleüldse.. mıs hea p2rast pıdıme me t2na NII vara 2rkama.. meıl nagunıı pole sıttagı sıın teha ju.. no ma eı saa… pask pask pask.

ıga jumala p2ev on t2pselt ühesugune! eı jaksa enam! (v2ga raske on mıdagı posıtııvset sıın n2ha…)

(t2na ma vıst aınult vınguks…)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik