Mina mina mina

16. Apr 2009

Into The Wild – (vana. vana.)

Kategoorias: Film — villu @ 12:17

Vaatasin just filmi „Into the Wild“. Nii hea film. Kurb, aga hea!  Niiet, aitähh Anna-Mariale, kes seda mulle soovitas!

Eriti kurb oli lõpp, kus tuli see pilt sellest päris tüübist, kes seal tegelikult oli olnud. Nagu täiesti hull! ..ta oli mingi 24 või 23 kui suri, aga mida kõike ta sai oma elu jooksul teha. No ses suhtes, et ta tegigi täpselt seda, mida ta tahtis. Tal ei olnud mitte midagi kahetseda, et miski oli tegemata jäänud or something.. ja kui paljusid ta mõjutas! ..wao.

..mina niimoodi küll ei sooviks elada, aga noh.. inimesed on erinevad. Tohutult erinevad. Aga jahh.. ta vist lõpus kuskile kirjutas..(ma ei ole päris kindel), et „õnn on siis kui seda saab jagada“ vms. See on jumala õige. ..vähemalt praegu ma arvan nii.

Oehh..ma ei jaksa siin selle üle rohkem mõelda.. tõesti hea film oli.

Täna on 25. Märts 2009, kolmapäev, kell on 23.51.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik