Mina mina mina

16. Apr 2009

No money = no life! – Neljapäev, kell on 18.36

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 05:36

Isssssssver! Kõht on nüüd nii täis. Tegin siis täna tortillasid. ..kuigi no..nad ei tulnud eriti välja. Mingit suuht juhendit mul ka ei olnud…niiet jah. Aga…noo.. mulle täitsa maitses.. esimene oli vist kõige parem. 

…Ilus-Tüdruk maitses ka. …ei tea, kas talle meeldis.. aga noo.. suht suva.. 

Kaarel Väli andis meile täna siis esimese tunni.. urr urr urr.. ;)

ohh..ma ei viitsi mitte millestki kirjutada. It sucks to be poor!!! …pekki küll! ..ja alles on aprilli algus! pekki. pekki. pekki!  ma ei tea…mis see kuu saab! ..ja sul on ju vaja veel maksta prantsusmaa raha ja värki.. ai kann! ..ja nii paljudel on sünnipäevad! …masendus tuleb kohe. 

…äkki peaks ignoreerima igasugu sünnipäevi ja muid üritusi?! …nõme. nõme.

lähen vedelen voodis.. (õhtul peab veel trenni minema.. nuuks..)

(Damien Rice on endiselt väga südamelähedane!)

ps. mis Illukast saanud on??

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik