Mina mina mina

17. Apr 2009

Genova – Reede, kell on 20.36

Kategoorias: Film — villu @ 07:36

Film “Genova” finally vaadatud. 

..no ma ei tea.. millegipärast ei meeldinud see film mulle nii väga. Võib-olla seepärast, et see nagu ei puudutanud üldse mind. 

.aga muidu.. iga kord kui see väike tüdruk nuttis või jälle üksi kuskil oli. vot. need kohad olid kuidagi nii ebameeldivad.. 

Seoses selle teise tütrega, keda mängib näitleja Willa Holland. Kuna see tüdruk mulle täiega meeldib, siis seepärast viitsisin selle filmi vast lõpuni vaadata. Ta on päris skinny, aga tal on nii lahedad juuksed. Ta tundub täpselt selline sad, õelaga kuum. vms. 

Ma ei oska selle filmi kohta suurt miskit öelda..  lõpp läks huvitavamaks, aga mingit hullu actionit või draamat ei olnud.. oli nagu üleüldine mingi kurb meeleolu..  nad lihtsalt elasid oma elusid ja.. nagu oligi kõik.. 

No eks vaadake ise, siis saate teada, kuidas teile istub.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik