Mina mina mina

25. Jun 2009

urr.. fitness people – Neljapäev, kell on 15.11

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 02:17

Ohh..nii hea ikka, et suvi. :) ..ja nii ilus ilm!

Täna olen siis meie rattapoes. Keegi pidi mind küll õpetama siin välja, aga seda tehti umbes suht, et mainiti, kust nupust arvuti tööle läheb ja see oli ka suht kõik. Pean siin täna kella 18ni passima. great. ja homme siis täispikk päev.

..kuna rattapood on siin mingis fitness kohas, siis õu gaad! ..millised inimesed siin kõik käivad! Kõik on mingi elutrimmis ja paska.. tüübid on ikka sitaks kuumad! ou yeah! .. ;) (muusika on siin elumõttetu ja ülimalt pask!..siuke fitness muusika.. no nagu ma aru saan, siis selline motiveeriv muusika.)  aaa..ja need tüdrukud, kes need administraatorid on.. wao. mingi suht karm valik on vist olnud.. sellised ülimalt pretty pretty tüdrukud.  ..aga ei.. eks ma ise valik ka nii.. kes ikka tahaks, et administraator oleks mingi pekihunnik ja põrsanäoga..  selline tunne jääb, et kui hakata selles spordiklubis käima, siis varsti ise ka samasugune. .. aga ei.. üks tüdruk oli igatahes ülimalt sõbralik. niiet..see hea. :)

(..arvatavasti see põrsanäoga pekihunnik oleks siin elukibestunud..)

(okok. ma ei ole üldse õel eks..)

Jaanipäeva paiku käisime venna, isa ja vanaisaga Soomes vanatädil külas. Ülimalt lahe oli! Sitaks sai naerda.. ujuda sai. saunas sai käia. sitaks sai süüa. ohh.. kõik oli super. ratastega sai sõitmas käia. Venna tegi trenni kah.. niiet meie isaga sõitsime autoga ees ja tema järgi.. vahepeal sõitis peaaegu 80 km/h. täiesti hull ikka! :)

..aga väga mõnus oli seal. Lihtsalt niisama olla. Polegi nii kaua aega vennaga niimoodi olnud koos. väga lahe oli.

..ma arvan, et see oli esimene kord, kus me kõik kolmekesi kuskile sõitsime. ÜLICOOL oli! ..tõsiselt. ..aaa…ja aidas saime magada jälle.. oehh.. :) paradise.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik