Mina mina mina

22. Jul 2009

mõttetera – neljapäev, kell on 0.36

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:36

Sattusin just lugema ühe single-ema blogi. Õnneks ei rääkinud ta seal oma kurvast elust..või sellest, kui tore tema laps on. Pigem oli see a’la “Sex and the city” stiilis blogi.

hmm.. ma hakkasin mõtlema, et äkki peaks ka rohkem a’la meestest, suhetest kirjutama..? (..hmmm.. samas.. kas ma mitte ei tee seda?!)

no eniveii.. aaa .. ja ma hakkasin veel mõtlema ühe asja peale. selles “Dexter” ‘is on see Dexteri õde eks.. ja siis ta just ütles oma tüübile (kes tegelt on mõrvar..aga see on ebaoluline praegu), et asjad, mis talle on tõsiselt olulised, et nendest ta väga ei räägi. ..ja siis tuli mul meelde, et Hipitüdruk oli mulle mingit taolist asja öelnud..   ja nüüd hakkasin mõtlema, et ongi vist nii. ..no sest kui miski on nii tähtis sulle ja kui sa sellest hakkad rääkima, siis see nagu kaotaks mõtte.. või näiteks ei taha sa äkki rääkida mingitest halbadest asjadest, sest sa ei, kuidas keegi sellele reageerib.. (ei tahaks, et tal mingi elusavi on..või et ta mõtleks, et “miks ta seda mulle räägib” or something like that..  ja osad asjad on nii, et kui sa nagu räägid neid, siis need nagu ei lähe täide.. no mõni asi, millest tahaks kõigile rääkida (kogu maailmale karjuda).. või, et see nagu kaoks ära.

..oot.. see tekst ei olnud üldse seotud meeste või suhetega.. great. Ma next time üritan uuesti.

ps. ma peaks tegema mingi top10 kuumad mehed or something.. hmmm.. päris põnev.

..peakski sellega tegelema hakkama..

aaa..faak! PESUD tuled välja võtta.. perse küll..

..ja The Frames on endiselt mu lemmik-lemmik-lemmik!!!  türa ma lihtsalt ei saa.. kuidas saab miski NII hea olla?!  ..kui ma neid kuulan, siis mul lihtsalt tulevad pisarad.. see on nagu muusika, mis tuleb kuskilt südmest…või ma ei tea.. gaad.. seda on nii keeruline seletada.. aga nooh.. küllap te ise teate ka, millest ma siin räägin.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik