Mina mina mina

30. Jul 2009

my mind is full of HIM – neljapäev, kell on 14.47

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 01:47

ok. mul on raske hingata. ja täna liigub kell miljon korda kiiremini!

faak!

Mingi hakkasin siin koristama lausa. No enda tuba. (natuke nüüd puhkan..)

ohh…teate, mis öösel oli! Hakkasin vaikselt magama jääma eks.. ja siis äkki lendas aknast sisse mingi ELUSUUR TIIBADEGA PUTUKAS! (no nagu liblikas, aga õudne ja tohutult SUUR!!!) Päris õudne oli. Ma muidu igast siukseid lendavaid putukaid ei karda, aga see oli küll õudne. Kohe varjusin teki sisse, kõik augud (tekiaugud!) katsin kinni. Kahjuks ei olnud mul enam õhku, niiet pool ööd ma suht lämbusin ja surin palavusse. Aga kui valgemaks hakkas minema, siis kogusin julgust ja hommikuks täitsa magasin jalad tekialt väljas jne.. :)

(päris see ta nüüd ka ei olnud, aga sarnane)

Päris põnev jutt. eksole! :)

Kohe-kohe peaks poodi minema, ostma igast good stuff’i omale süüa ja muidugi peaks oma tuba edasi koristama. Ma ei saa..mul on ikka nii palju paska! Nagu WTF?! ..ja mul ei ole mitte kuskile neid asju panna kah! …vanaisa võiks omad kapid tühjemaks teha, siis mul obviously oleks, kuhu oma asju panna!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik