Mina mina mina

3. Aug 2009

väsinud ja õnnelik – esmaspäev, kell on 23.54

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 10:55

Täna oli siis esimene trenn prantsusmaaks. SITAKS LAHE OLI!!!!!!!!! :D

..tohutult väsitav oli! Tohutult! …eriti kui harjunud iga päev külili lebama ja arvutihiirt klikkima. Peale trenni olin nagu duši alt läbi käinud…väga hull! Ma tantsisin absoluutselt kõiki tantse. Ma ei ole päris kindel, et kas ma tegelikkuses hakkan ka neid kõiki tantsima (arvatavasti mitte), aga ülimalt lahe oli!

ohhh.. nii väsinud olen nüüd.. oehh..

nüüd saab iga päev aktiivne olla. :) this makes me happy happy happy!!! :) …vot sellises trennis tahaksin ma koguaeg käia. Enamus inimesi ei kujuta üldse ettegi, mis tõelises rahvatantsutunnis toimub. Ma olen näinud ikka suht erinevaid tunde.. no mõni on küll selline (enamus), et no mida hekki?! …wtf?! …aga jahh.. tänane oli ikka siuke perfect! :)

..keegi rääkis mulle ju kunagi, et oli ka käinud rahvatantsutunnis eks.. et see on nii lihtne ja värki. Ses suhtes, et mina võin ka öelda, et see on lihtne.. seal ei olegi midagi keerulist, aga no sorri..ma olen natuke aega selleag tegelenud ka..eniveii.. ja siis need tüübid, kes ütlevad, et see on nii lihtne.. well.. tuleb välja, et nad on ainult mingit folkloorset paska teinud.. no okok..see ei ole pask.. see on suht fun.. aga nagu.. HALLOOOOO!! …ma kujutan ette, et vanaisa arvab sama..et umbes, kõnnime seal vms…  ise ei oska ta mitte sittagi! ..

oehh..okok. ma üritan olla avatud ja sõbralik!

…kahju, et kui ma Viljandis olen, et ma siis ei saa sellises trennis käia.. või isegi ETA trennid.. või no mitte kõik. Ainult need, mis mulle meeldisid..

..isegi Vabajalgade trenn ei ole piisavalt cool. Seal on koguaeg nagu mingi puhkamine. Soojendus on jah suht hea, aga edasi?!.. no eniveii.. vahet ei ole.. praegu olen täiega õnnelik siin! :)

..teate, mida ma tahaksin! ..ma tahaks minna kuskile balkanimaa vägevasse truppi ja seal natuke aega tantsida.. vot see oleks alles midagi! ..no ma peaks välja mõtlema, kes, mis, kus.. aga no eniveii.. ja tahaks just kuskile nagu mis on rohkem a’la pro’d.. no ..siis näeks ikka, mida tüübid tegelt teevad!!!  vot see oleks lahe!!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik