Mina mina mina

17. Aug 2009

Bonjour – Esmaspäev, kell on 18.07

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 05:07

No tere kullakesed! :)

Ma kujutan ette, et te juba ootate meelalt, mida uut mul rääkida on ja kuidas mul ikkagi reisil läks! well.. ka seekord ei pea te pettuma, aga ma ei tea kui palju ma siin rääkima hakkan.

Nii.. reis oli sitaks lahe! ..ja eestlased on täiega veinirahvas! ou yeah! ;)

Kuhu me sattusime? Pidime sõitma 2 tundi Lyon’i, aga oihh..sõitsime hoopiski kuskil 4 tundi. Terve tee nägime igasugu meeletult ilusaid külakesi ja värki..ja mõtlesime, et ei tea, milline see meie oma on eks.. ja siis meie omas olid mingid kanad ja lehmad ja wc’s oli poti asemel auk. Ja muuseas..millepärast olid kõik wc’d meestega koos. Isegi klubis oli nii. (no samas..nii on ju inimestel lihtsam tutvuda kah.)

Elasime ühiselamus. Peale meie oli meie korrusel veel kirgiislased (ma ei tea, kas nii ka kirjutatakse). Mina olin ühes toas siis Mati, Aigari ja Heleriga (minu näoga tüdrukuga). Heleriga saime küll sitaks hästi läbi. Väga cool tüdruk. Selline ilus väike ja blond. Nagu Barbie, niiet nüüdsest kutsume teda Barbieks.

Õhtud ja päevad läksid meil veini juues.. ei nooh.. nalja sai.

Mingi päev saadeti meid lõunat sööma kuskile prantsuse perre. Meie (ehk meie tuba) sattusime sellisesse perre, kus mitte keegi ei rääkinud inglise keelt. Aga nooh..mis seal ikka. Alustati söömist mingi kangema joogiga ja siis tuli toit ja vein. ps. me sattusime sellisesse perre, mis oli ikka päris nagu tõeline farm. tuvid ja kanad ja koerad ja kõik jooksid mingi lampi igal pool ringi.. suht põnev. Enivei. kui kõik olid söömise lõpetanud ja said uuesti kokku, siis suht kõik olid jälle sellised põnevad, sest nooh.. veinist puudust ei olnud..

No nii.. nüüd läheb põnevaks.

Ühed, kellega me väga hästi läbi saime, olid venelased. niiet vene keel on juba täitsa suus (või nooh..). Selle rühma tüübid olid ikka KUUMAD! ou yeah! ;)  ..ja mis trikke nad kõik ei osanud ja värki. aa..ja kõige parem oli see, kui me koos nendega pidime kuskil esinema. Kui nemad tegid sooja stange ääres ja venitades ja igast põnevaid asju tehes, siis meie suht avasime õllepudeli või veini. Niiet.. jahh.. suht lahe.

..ja mina tutvusin ühe elucute vene tüübiga. Tema nimi on Vadim. Minu vanune. Õpib viimast aastat koolis ja peale seda tahab tantsu vist edasi õppida. Oma grupis oli ta mingi suht esitantsija.. ou yeah! ..ja ta on sitaks kuum! Tegelt ka.. mmm.. enivei. edasi peate ise laivis kuulama, aga jahh. osadele jäi mulje, et me suht mingi couple.couple. (ps.great kisser!) faak.. ma ei saa.. kui mind näete, siis küsige! ..siis räägin, kui cute ta oli! ;) No peale vene tüübi ega naljalt mingit eesti meest tahagi enam.. Ei nooh.. ei tegelt ka.. neis lihtsalt on midagi! (asi oli võib-olla lihtsalt temas..)

(see ei ole tema, aga sellist trikki oskas ta teha küll!)

ohh.. ma võiks tast tunde rääkida..

Vast aitab reisist. Aga jahh, väga lahe oli.

..eile sain ka Quinniga kokku. uu…ta oli siuksed uhkemad riided ka selga pannud..Istusime mingis pargis (mekkisime veidi Metaxa’t) ja hiljem tutvusin ta mingite sõpradega (kellest üks oli sitaks kuum! ..ja ps.see sõber oli tal venelane.) ja mängisime lauajalgapalli. Suht põnev. ..aa..Quinni sõidab täna 2 nädalaks Vietnami. Hopefully toob ta mulle ka sealt miskit.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik