Mina mina mina

18. Aug 2009

Me Without You – teisipäev, kell on 22.17

Kategoorias: Film — villu @ 09:17

Päeval venda arvutis ei olnud, niiet sain vaadata filmi “Me without you” ära.

Filmis on siis 2 tüdrukut, kes on peategelased, kes on siis parimad sõbrannad. Väikesest peale koos. Üks on selline eriti lärmakas ja aktiivne ja teine on rohkem selline sügav. Sellel lärmakal on ka veel kuum kuum kuum vend (sellest näitlejast olen ma ka varem juba rääkinud). Eniveii.. ja siis on, et kuidas nende elud lähevad.

Tüüpiline film. Ma lootsin, et ehk lõpp on miskit muud, aga ei olnud. Täpselt selline, et umbes, kui sa siuke lärmakas oled, siis sa oled kuidagi nii mõttetu ja tühi. Natuke tobe, aga nooh.. see ei ole ka selle aasta film eksole.

Enam-vähem tore film. (kui midagi asjalikumat teha ei ole.) muusika oli filmis päris-päris hea.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik