Mina mina mina

25. Aug 2009

i’m so not evil. – teisipäev, kell on 23.54

Kategoorias: ***,tarkust-täis — villu @ 10:56

ps! ..et keegi valesti aru ei saaks ja arvaks, et ma absoluutselt kultuure ei ole, siis unustasin rääkida.

Eile käisime, jällegi Sveaga, tantsuetendust “Unustatud poeesia” vaatamas. I know. i know. Päris siuke põnev nimi eks?

..vot selliste etenduste pärast ei tulegi ükski inimene kaasaegset tantsu vaatama! ..päris keeruline oli aru saada, et miks selline pealkiri? kui ma seda pealkirja ei oleks näinud, oleks ma ehk ise mingi story välja võlunud ja oleks nagu kuidagi parem olnud, aga selline pealkiri? ..ses suhtes, et midagi sellist sealt välja lugeda? ..aaa..ja siis koreograafia oli samuti boring-boring.

..aga positiivne oli see, et Jaan Ulsti ass oli pretty hot! ..you knowtight pants! ;)

..võiks pikalt laialt sellest rääkida, aga suva.. tore, et saadi teha “kunsti” iseendale.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik