Mina mina mina

25. Aug 2009

one day i’m going to miss Lasnamägi.. – teisipäev, kell on 19.54

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 06:55

Jeii.. saan jälle blogida.

Olen nüüd Lasnamäel päris kaua olnud.. Lasnamäel on ikka omad võlud. Esiteks muidugi see, kui me Sveaga jalutamas käime. Kui ma siit kunagi ära kolin, siis seda jään ma kõige rohkem igatsema. hmm..väga palju rohkem nagu ei olegi..

aa..ps! üks päev käisime Sveaga jälle jalutamas.. ja keda me nägime?! – SIILI! wtf?! ..kes oleks arvanud, et Lasnamäel siilid on..

Nädalavahetusel käisime siis osadega kursuselt Kallil külas. Nii ilus maja! Kui te minuga kunagi kokku saate, siis laske mul näidata mõnd pilti. Liiga wao! ..ja kui palju tal riideid ja kingi ikka on! Liiga hull lihtsalt! …seal oli tõesti tore. Käisime suitsusaunas, siis tünnisaunas ja siis oli veel tünn, kus sa külmas vees sulistada. Süüa sai meeletult ja uni oli seal hää. Mitte millestki puudust ei olnud ja tõsiselt.. tõsiselt lahe oli seal! Väga mõnus.. me kõik loodame, et Kalli meid tagasi veel kunagi kutsub! :)

Kerli sai oma seminaritöö valmis. jeii.

ps. Kadri sõidab laupäeval Küprsosele ettekandjaks tööle. Vähe lucky girl ei ole??!! ..aga nooh..õnneks saan talle külla minna! :)

mida veel asjalikku rääkida?  - nähtavasti mitte midagi!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik