Mina mina mina

25. Aug 2009

überpõnev elu – teisipäev, kell on 23.47

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 10:48

haha. Sveaga oleme ikka täiega nerd‘id! Tahtsime homme “Harry Potterit” kinno vaatama minna, aga nooh.. kahjuks ei saa me seda teha. ..aga selle asemel lähme hoopis “LA Gigolot” vaatama. niiet urr.. loodame, et see on ok film! ..kuigi Potterit tahaks ikkagi rohkem vaadata!  ..you know.. Hermunni ja muud loomad..

uudis.uudis!! Kat ühines ka blogimaailmaga. Niiet jään ootama põnevaid postitusi! :)

Homme hommikul sõidan lõpuks ometi vanaisa juurde. Mitte, et ma viitsiks, sest mulle on Lasnamägi päris meeldima hakanud ning see võis olla minu viimane kord, kui saan pikalt Lasnamäel olla. Aga nooh…vanaisale tuleb ka külla minna.. peale selle.. mul on igast jura seal teha..

Reedel siis Kata juurde.. polegi ammu seal käinud! (või nooh CH juurde..)

issver..mu elu on nii ebahuvitav. aaa..wao.. see Usa-Erik, keda ma totaalselt väldin, saatis mulle sõnumi mingi, et miks ma taga ei suhtle vms. Nagu…jätku mind rahule. Asi on nähtavasti minus, mitte temas! (mhmh..)

ok. loodame, et midagi põnevat toimub mu elus! tõsiselt ka!

ooo..ja ps! täna ma ei olegi keset ööd söönud. wao. impressive. Ja vaatame, kas ma suudan ühe päeva ilma saiata üle elada!? …hoiame mulle pöialt!  (..või nooh.. jahh..vaatame.. aga ärge palju lootke!)

head ööd.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik