Mina mina mina

26. Aug 2009

tervislikkus – here i come! – kolmapäev, kell on 13.51

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 12:51

Olengi juba vanaisa juures!

..ja vaikselt liigun tervisliku eluviisi juurde tagasi.. aga nagu ma ütlesin, siis vaikselt. Kuna oli hommik, siis lubasin endale väikse pizza.. ja ema tehtud õunakooki, aga kuna nad saia arvele ei lähe (minu loogika järgi, kuna nad ei ole saia kujuga!), siis olen ma tubli olnud.

ooo.. ja juba suutin rattaga sõita. Viisin siis ratta sinna venna juurde Rattapoodi parandusse.. no loodame, et ta teeb selle korralikult terveks! ..ja nüüd on mul tõsine dilemma. kas ma peaksin ratta Viljandisse kaasa võtma või mitte? ..ses mõttes, et kui ta Tallinnasse jääks, siis saaksin ma suurepäraselt nädalavahetustel taksoraha/bussiraha kokkuhoida. …ja ega tegelikult ma Viljandis nii väga rattaga vist ei sõidaks ka.. arvestades seda, et mu korterikaaslasel on auto.

..niiet paneb kohe mõtlema. (ps. võite soovitusi anda..)

Venna tuleb tagasi, siis hakkan kohe kino poole liikuma.

tuligi! :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik