Mina mina mina

28. Aug 2009

perfect tunne – reede, kell on 5.36

Kategoorias: Fakk, ma vihkan hommikuid! — villu @ 04:37

Tohutu uni on, aga ma natuke siiski püüan blogida.

Teate, kui mõnus mul kodus on! Koristasin kõik toa ära eks.. mmm.. ja nüüd istun siin. küünlad põlevad ja Elliott Smith mängib.. mmm.. vähe mõnna ei ole?!

..miks ma nii hilja üleval olen? ..ja veel parem küsimus.. miks ma oma toa ära koristasin???

Anni tuli mulle külla! :) ..suht mõnus oli.. käisime isegi korra Clazz’is kakaod joomas.. mm.. aga siiski põhiline oli kohustuslik viimane Nimeta neljapäev. No sest obviously ma sinna see aasta nüüd rohkem ei satu.. nägime veel mingeid tuttavaid seal…kes olid omale mingid prantsuse tüübid sebinud.. ei.. väga toredad poisid..eniveii.. kell 00.00 pidi Anni lahkuma koju ja siis ma jäingi sinna üksi.. või nooh.. peaaegu.. aga ei.. mul oli päris lõbus. tantsida sain ja värki.. ;)

..ja kõige parem on see, et ma olen vist joomises arenenud?! ..no halloo! ..kui korralikult suudan ma blogida.. no näete ise juu. (..aga no ega ma eriti ei joonud ka..)

issver. ma olen tõesti muutunud! wao! Varsti olen täielik kuivik.

uni murrab siin mind.. et head ööd ja varsti jälle..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik