Mina mina mina

2. Sep 2009

viljandist esimene. – kolmapäev, kell on 17.00

Kategoorias: 1 — villu @ 03:44

No tere!

Mul ei ole küll kaua aega, et teile siin miskit kirjutada, sest mul on plaan minna bussi peale.

Aga..

Siiani on päris ok olnud. Kuigi alguses oli mul tuju päris nullis. Eile õhtul oli mul ikka päris kurb. (ma usun, et asi oli suuresti selles, et mul ei ole internetti ja ma ei saa korralikult maailmaga suhelda) Aga ei.. olen nüüd ok ja väga hea on olla.

aa..miks mul kurb oli? .. no sest ma hakkasin missin ma seda võimalust, kus sain iga kell Oma Sõbrale helistada ja temaga lihtsalt välja jalutama minna (Svea, ma mõtlen sind.) ja rääkida ükskõik millest. No sellest on natuke raske aru saada, aga jahh.. aga ei.. saan aru. Tõsiselt ka. Nüüd jumala OK olla. :)

Eile oli meil ka esimene kontaktimprovisatsiooni tund. Esimene päev me küll lihtsalt lamasime üksteise peal ja hingasime, aga täna tegime igast fun stuff’i juba. Mulle täitsa meeldis. :)

ps. meil on ka üks uus aine, nagu esituskunstideajalugu. eniveii.. see õppejõud on suht hot. ;) hallooo! tal on kõrvarõngas! Sveal on vist õigus, et kõrvarõngas teeb tüübi 10 korda kuumemaks! ;) urr..

mis veel? esmaspäeval oli meil tutvusmisõhtu esimese kursuse tantsijatega Männimäel (ehk siis meil). Midagi erilist seal ei olnud.. no ses suhtes,et väga nendega tutvuda ei saanud..sest õhuslik oli umbes nii, et kõik istusid ringis ja küsisid küsimusi.. aga no samas.. meil on aega ka veel…

ps! ja homme suur-SUUR Rubiini pidu. (st. kooli pidu) It should be fun. (hopefully!)

ok. ma pean bussi peale jooksma. ehk hiljem räägin edasi..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik