Mina mina mina

17. Sep 2009

I’m bad.. – neljapäev, kell on 12.44

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:44

Ma ei viitsi mitte sittagi teha. Ma tahaks lihtsalt kuskil metsa sees majakeses olla, kus mitte keegi ei segaks mind. (no vahel harva.. and i mean HARVA! võiks keegi ka külas käia..)

Ma peaksin täna koolis olema, aga ma ei ole. fakk. ma ei tea, mis mul on. vahel lihtsalt tekib selline tunne, et sa oled nagu hmm..ma ei tea.. lihtsalt.

Kusjuures..see, et mul netti enamjaolt ei ole, on olnud väga hea, sest tänu sellele blogin palju vähem ja seeläbi on mu Dear Diary palju rikkam, no sest sinna kirjutan ma ikka palju rohkem kui siia.

Eile käisin ka mingil kostüümipeolaadi asjal.. (mul kahjuks kostüümi ei olnud, aga ma ei viitsi seletada, miks ei olnud..) ja kui ma hommikul üles äraksin, siis oli mul tunne, nagu ma oleksin meeletult eile joonud. Aga ainuke asi, mida ma jõin oli piparmünditee. Ma olen vist kummaline..

Võiks midagi head täna süüa. hmm.. mis see küll olla võiks?

Reisile tahaks minna. Äkki ma peaksingi lihtsalt lapsehoidjaks kuskile minema..ja siis saaksin aru, kui hea elu mul siin on?.. või siis lihtsalt kuskile võõralemaale ja üritama otsida tööd.. (oehh..ma ei tea..koguaeg on mul samad mõtted.. pean mingi motivatsiooni omale leidma..)

Aitab halamisest.

(..ja kõik inimesed on samasugused!     ..no õnneks on mõni meeldiv erand..)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik