Mina mina mina

28. Sep 2009

Täna positiivsus ise, kuigi sajab sajab ja sajab. – Esmaspäev, kell on 18.21

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 05:21

Mõtlesin, et hullult postitan miskit siia, aga vot..võta näpust! Ei tule mitte sittagi kohe.

Hommikul ärkasin ikka meeletult vara.. mingi kell 5.00 ja kell 6.00 olin juba trolli peal…ja oehh.. ja täitsa tubli olen täna olnud.

Praegu istun raamatukogus.. võtsin paar raamatut. Bukowski “Naised”..no ma mäletan, et raamat “Postkontor”, mida Svea mulle soovitas, oli täitsa ok..niiet loodame, et ka see hää on. Veel võtsin “Minu Hispaania”, kuigi ma kuidagi sügavalt kahtlen, et ma seda üldse lugema vaevun. Ja loomulikult üks vene lastejuturaamat, mille pealkirjastki ma aru mitte midagi ei saa.. niiet mul on päris palju põnevat lugemist.

Eile õhtul veel mõtlesin, et mida mul siin Viljandis teha on ja hullult otsisin, et võiks kuskile trenni minna ja värki.. Aga nüüd väga ok. Hommikul toidan keha ja õhtul aju. (vähemalt teoorias.)

(ps. Juss on USAst tagasi.. – Juss you know.. flatmate.)

..see raamatukogutädike tahab vist sulgema hakata, et ma rooman siis koju tagasi ..ja ehk lähen hoopis vist magama.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik