Mina mina mina

6. Jan 2010

Itaalia ikka tahab mind.. – kolmapäev, kell on 17.53

Kategoorias: 1 — villu @ 05:54

No mida perset?! NO MIDA PERSET!! Tõsiselt ka!

Sain just kirja, et need itaalia tüübid tegid midagi, tänu millele ma saaksin ikkagi (ja suht kindlalt) nende kooli õppima next year.. AGA ma peaksin ikkagi ISEP’i kaudu sinna minema.. ehk siis ma peakin ikkagi TOEFL testi tegema.. (..kuigi samas.. äkki võib uurida, et äkki ma ei pea seda tegema..kuigi see võimalus on suht 0.) Türa küll. Ma olin nii oma ootused juba ammu maha kandnud.. fakk!

Ma ju tean, milline ma olen ja mingi sellise haige testi tegemine nagu TOEFL seda on.. well.. FAKK!!!!

…ja muidugi ma tahan sinna minna! HALLOOO! KES EI TAHAKS! .. see oleks ideaalne.. aga oehh.. türa küll!

..ok. vähem vingumist. Ma uurin kõigepealt selle testi kohta..(et äkki ma ei peagi seda tegema..)  Kuigi jahh..

See Männimäe raamatukogu on ikka 100 korda normaalsem.. siin ei tohi mingi arvutis olles telefoniga rääkida.. nagu wtf?! ..ja siin vist need tädikesed ei laenuta mulle ühtegi raamatut, kui mul üks teine raamat toomata on. Kurat. (..kuigi seda viimast asja ma siiski proovin.. ;) )

Täna sõpsisin ma oma kaasaegse õpetajaga. Suht lahe oli.. või nooh.. kui palju see üldse lahe saab olla, aga jah. Loodame nüüd, et reedel saan selle pasa kaelast ära!

..ja veel. Ma tean, mis ma sünnipäevaks tahan! :) Ma tahan seda matkakotti.. või nooh, et kui ma reisima lähen, siis panen seljakoti selga ja lähen.. tundub inimlikum kui mingi miljoni kilekotiga reisida (ok.. ma ei reisi tegelikult kilekottidega.. aga noo..teoorias..).

Isegi filosoofiaga olen tegelenud. Kui teil tekib küsimusi Sokratese ja Platoni kohta, siis mina olen päris õige inimene, kellelt vastuseid nõuda. :) (ootan juba õhtut.. sest õhtul on mul tutvumisõhtu Aristotelesega..) ;)

Nii.. ajatakse juba raamatukogust ära..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik