Mina mina mina

21. Feb 2010

confused – pühapäev, kell on 22.26

Kategoorias: mida teha`?,nädalad...päevad...blablabla — villu @ 10:25

Eino tore. Jõudsin Viljandisse juba ja kuulsin, et meil kool alles neljapäeval. Nagu WTF?! ..no ok..pole hullu..

Käisin siis trennis täna ..tubli mina!

Pidin veel miskit tegema, aga kahjuks jäi see ära.. ma saaksin ka homme seda teha, aga ma ei tea.. ma vist sõidan ikka Tallinna ära… õhtul ehk lähen isegi Savidesse? ..äkki Mati viitsib muga tantsu teha! ;) (kui ta pruut muidugi lubab!)

Kas ma äkki peaksin ikka siia jääma?? ..MA EI TEA! ..kõik oleneb, kas ma lähen kolmapäeval VLÜ’le või mitte. Ma küll väga tahaks minna ja suht kõik tingimused on selleks soodsas, AGA.. Ja esmaspäeval saaks trenni minna..  ei tea, mida teha! ..eks ma pean selle ise ära otsustama!  ..aga nooh.. asjad tavaliselt ise juhtuvad..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik