Mina mina mina

8. May 2010

fuck the man as he fucked you – laupäev, kell on 1.47

Kategoorias: 1 — villu @ 12:48

Teate, ma kirjutan praegu oma vana läpakaga.. nii kodune ja hea tunne (ok..imelik, et ta nii suur on, aga ikkagi nii hää!). I miss my baby!

Mulle nii meeldib mu tuba. Istun voodi peal, küünlad põlevad, Keith Jarrett mängib ja surfan vanas arvutis..

imelik on siin blogida. ei oska nagu.

Täna käisin Liisa sünkaril. Sitaks sai süüa. (nii küll slim-look’i ei saa!) Sattusin ka veel sellisesse kohta nagu Cabaret Rhizome. Mulle täitsa meeldis seal.. osad tüübid lugesid luuletusi ja..mõni laulis ja.. palju oli mingeid wannabe-inimesi. ma polnud juba kaua aega selliseid näinud..

ootan juba suve. tahaks niisama chillida tallinnas.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik