Mina mina mina

8. May 2010

rumal mina – laupäev, kell on 16.43

Kategoorias: 1 — villu @ 03:42

Kes oleks seda osanud arvata!!

Folk-Mees oli tahtnud eile kokku saada, aga kuna mul telefon oli maha jäänud, siis nägin sõnumeid alles täna. Saatsin talle siis miskit, et ma nüüd kodus ja siis ta tahtis kohe kokku saada.. ja kuna ma suht ei viitsinud ennast liigutada, siis ütlesin, et kui tahab, siis tulgu järgi. Ma ei uskunud, et ta tuleb muidugi.. ja üllatus-üllatus! Ta tuligi! Ta isegi käis korra mu toas.. that was cute. :)

Eniveis.. me käisime autoga niisama ringi sõitmas. päris lahe. Hullult cute oli! veits jalutasime kah… holding hand & stuff.. :)

Õhtuks kutsus ta ka mu külla..

Ma tean. ma tean. Nii kui ta natukenegi miskit head teeb, siis ma unustan kõik pasa ära!  loll mina. aga varsti saab kool läbi, siis nagunii ei näe teda enam..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik