Mina mina mina

12. May 2010

nii hea on olla! – kolmapäev, kell on 1.29

Kategoorias: 1 — villu @ 12:28

Eile viibisin kogu öö butadega koolis. Was that fun or what. Mingi kell pool kaksteist hakkasime Tantsib-Sitaks-Hästi’ga rahvatantsu tantsima ja vahepeal käis seal veel mingeid tüüpe läbi tanstimas. Mingi hetk puistasid kõik seal südameid.. ei, hästi tore oli! :)

Täna käisime vaatasime jälle 2 diplomietendust, peale mida sai kooki ja teed. Koju minnes käisime Hipitüdrukuga Puhtast Kullast korra läbi ja kuulsime 2 Mari Kalkuni lugu. nii mõnus oli.. lõpuks jalutasime koju mööda seda viljandi järve äärt (või nooh..kui äär see nüüd oli). tähed olid taevas, oja vulises, linnud laulsid.. nii mõnus ja nii ilus oli. sellist asja ei kogeks ma Mustamäelt never ever.

ps. sügisest siis Itaaliasse! :) (ma natuke muretsen selle näitlemis-pasa pärast, aga loodame, et ehk ma saan kuidagi hakkama..)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik