Mina mina mina

15. May 2010

mitte suht, vaid käisingi.. – laupäev, kell on 11.27

Ma nägin NII häirivat unenägu. Mingi armukadeduse teema.. (mida eile oli nii palju.. või nooh.. väga kriipi oli olla!) Isegi Tantsib-Sitaks-Hästi oli unenäos ja ta oli nii solvunud, et ei tantsinud minuga. Ja Savide-Kuum-Tüüp oli pahane ja ei tantsinud üldse. Täiesti imelik..  aga ärgates oli nii vastik tunne..

Tahaks Sveaga kokku täna saada. Ma üritan saada, aga mul nii palju igast paska siin..

Eile peale seda Saaremaa asja läksin linna Quinnit ootama ja teepeal sattusin sellisesse kohta nagu Chicago. NII LAHE OLI! Ma lihtsalt kuulsin mingi ägedat mussi ja läksin sisse.. korra puhusin juttu ka muusikutega, sest see muss oli nii mõnus! ..  siis oli neil vahepeal mingi paus ja ma olin sunnitud mingi pool tundi ootama.. (ps. seal käivad mingid erilised rikkurid! for real! …tüüpide arved olid nagu mingi 3756 eeku vms.. mul oli nagu et wtf?! :D ) vahepeal tutvusin mingi kahe vanema mehega, kes olid mingi 23 aastat eestist eemal olnud ja lihtsalt reisinud.. hullult lahe! …ja siis sain veel veidi tantsida ja kui bänd läbi sai, siis läksin ära sealt..

..Quinnit otsima. :) tüüp oli nii purjus.. ta kõndis must nagu 9 korda mööda.. aga savi.. leidsin seal muid põnevaid tuttavaid.. ei nooh.. tore.. suht fun.

..ma ei viitsiks kuskile täna minna. Tahaks seda Savide kontserti näha ja siis tahaks lihtsalt õues chillida.. mmm.. ja mahlajäätist süüa.

ps. mu allergia on ikka täiesti hull! ma pean kindasti rohtu ostma!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik