Mina mina mina

20. May 2010

KAIDO JALANUMBER ON 46 – neljapäev, kell on 2.02

Kategoorias: hot piece of ass...,nädalad...päevad...blablabla — villu @ 01:02

Homme (st. täna) tuleb meil Hip-Hop Tüdrukuga dieedi päev.  Kuna me Flamenko-Preili juures õgisime ennast jäätisest, krõpsust, kommist ja hui teab veel millest täis, siis homme sööme ainult rohelist (rohelised kummikommid ei loe!) ja vett. Ma täitsa ootan juba, sest praegu on küll “veits” rase tunne!

Mu soolo on peaaegu valmis.. no kondikava. Koreograafiat endiselt napib, aga pole hullu, küll ta tuleb. Mul jäi ju mind inspireeriv Mari Kalkuni plaat ka maha ja siis ei tulnud mitte midagi.. Selle eest saime Tantsib-Sitaks-Hästi’ga soolole pealkirja ja plakatikujunduse visioon vms… jms..

pealkiri – KAIDO JALANUMBER ON 46

aeg – 24. mai 2010, esmaspäev, kell 23.00

koht – Lossi tänaval.. aadressi täpselt ei tea, aga sk kingapoe ees.

Rohkem vist polegi midagi vaja teada.. :) ..ootan natuke (ok, tegelt ei oota) oma hommikust proovi, kuhu ma kavatsen ka jõuda!

üleüldse on hullult tore päev olnud. ps. sattusin enne Flamenko-Preili juurde minemist kokku Naabrimehega. Jäime hullult jutustama ja pärast saatis ta mu ka Flamenko-Preili juurde ära. Nii tore oli. Ta ikka üllatab mind iga kord ja iga kord hakkab ta mulle aina rohkem meeldima.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik