Mina mina mina

9. Jun 2010

elan endiselt pasa keskel! – kolmapäev, kell on 2.12

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 01:12

Ma olen nii unine ja väsinud!

Esmaspäeval suutsin ma lõpuks ennast siis TREFF’le vedada. Millegipärast ei jõudnud ma siiski palju vaadata, aga nooh, see suva. Sitaks rahvast oli ikka linnas. päris lahe. :) (kuigi alguses oli küll nagu WTF?!?!?!?!?!  …no harjumatu)

Teisipäeval …hmm.. oo.. Ma sain omale uued kingad!! Mustad, VÄGA ilusad ja isegi väga mugavad! ..aga kuna ma suure tuhinaga nad samal päeval juba palja jala peale panin ja linna kooserdasin nendes, siis jalad on täiesti ära hõõrutud! (isegi tennistes on valus!VALUS!VALUS!!!)  ..aga ma loodan, et jalad paranevad peatselt ja varsti saangi oma supermõnusad kingad jalga panna! :)

Õhtul käisin siis sellisel üritusel nagu Kokkulaulmine. Seal olid siis tüübid nagu (minu suur lemmik) Mari Kalkun, Jaak Johanson, (üks muhe soome tüüp) Sami Kukka, Pastacas ja veel paar tüüpi. See oli ikka sitaks lahe! ..seal oli suhteliselt selline väike üritus.. selline hästi hubane ja soe ja mõnus. Absoluutselt kõik inimesed kes seal olid, olid NII sõbralikud..ja kusjuures väga ühesugused..  Igatahes oli seal väga mõnus! ..lõpus osad tüübid üldse magasid seal.. ja ohh.. te oleksite pidanud kohal olema! Väga lahe oli seal! ..kõik olid sellised.. mõnusad..

Esmaspäeval käisin ka Levikas, kus nägin Kunstipoissi. Kurat, ta on ikka sitaks kuum! (korra isegi suhtlesime.. ;) )

einooh…tore on olnud! :)  (tallinnas on nii mõnus olla!!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik