Mina mina mina

11. Jun 2010

ps! akordioniõpetajal on 6-pack! – reede, kell on 12.02

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:02

Ma tahtsin täiega selleks esituskunstide ajalooks õppida ja kas ma olen õppinud?! (no olgu, natuke jah, aga siiski!) Kohe sõidan Rakverre, kust tulen alles pühapäeval. Esmaspäeval on kell 17.00 trenn ja teisipäeval ongi juba eksam. ai ai. nii ma küll head (loe: tarka) muljet õppejõule  ei jäta! ;)

Ma loodan, et mul on tore nädalavahetus. See tüdruk, kellega ma lähen, ma ei ole tast veel aru saanud. Kas ta on siiras või mitte. No ma loodan, et meil on natukenegi tore. Me lähme kuskile päris maakohta (a’la lehmad & shit) niiet ma natuke kardan.. (fucking linnatüdruk olen ikka!) ..aga samas, mulle maakohad suht meeldivad (no parem oleks!!)

Nii tore, et issi ostis mulle uued tennised, aga ma fucking ei saa neid kanda. Mul on jalad lihtsalt nii ära hõõrutud, et kõige parem on paljajalu olla ja kuna päkad on ka mingi villis vms, siis üldse kõndimine on päris keeruline! (vahel saad ikka aru, kui olulised jalad on!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik