Mina mina mina

16. Jun 2010

jooksufriik – neljapäev, kell on 1.02

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:58

Te lihtsalt ei kujuta ettegi, kui fucking tubli ma olen! –  MA KÄISIN JOOKSMAS! :) (no vaatame kui kaua ma sellega viitsin jännata, aga algus on tehtud.. – obviously oli täna esimene ja viimane kord..) Aga praegu nii mõnus olla.. mm..

Naljakas mõelda, et jooksmine on suhteliselt vastik tegevus (kuigi peale kõiki neid kordi proovimist, hakkan jooksmise võlust aru saama! omi mõtteid on hea mõelda..), aga see on üks tõhusamaid trenni tegemise viise. Päriselt ka! Kõigest mingi 30 minutit ja juba ongi läbi! (no ok.. eks alguses on nii… hiljem peab jah mingi tunde jooksma.. õnneks ma sinnani vist kunagi ei jõua!) :)

Miks ma tegelikult jooksma hakkasin?

  1. Me käisime täna Hessis.  ju mul siis on ikkagi südametunnistus..
  2. Ma natuke hakkasin muretsema, kas mul üldse võhma on, sest teisipäeval sõidame Savidega sinna Saaremaale ja seal on võhma (SITAKS!) vaja. Pärast ei jaksa ühtegi tantsu tantsida.. (piinlik.piinlik. – ise tanstutudeng ja ei jaksa miskit!) :)
  3. Isegi mu isa on sportlik! Iga hommik käib rattaga sõitmas ja värki… (Svea ütles, et mu issi on lausa hot! ;) )
  4. No ja ega ei ütleks ära ka superseksikast kehast! ..mis mul loomulikult juba on!.. aga nooh.. natuke võiks ju pingutada kah! ;)

Ok sorri, et ma siin mingit imalat jooksuteemat arendan. Ega ma sellest nüüd nii excited ka ole!

Kas ma üleeile oma eksami sain tehtud? – ei! ..ja ei, ma ei kukkunud läbi. Õppejõud arvas, et kedagi ei tule enam ja läks mingi minema.. ok. ma lihtsalt ei viitsi pikalt jurada selle teemaga, aga jah.. et siis esmaspäeval uus date! ;)

Veel tähistasime üleeile Bämpsi (kursaõde) sünnipäeva. Nii palju head süüa!!! mmm.. tal oli ka bool tehtud, aga millegipärast ei hakanud see üldse pähe…seda sai ikka VÄGA palju joodud! Aga nooh, lõpuks tulid mängu igasugused muud põnevamad joogid, niiet probleem sai lahendatud. ps. Contemporary Girl on nii cute kui ta purjus on! :)

Egas midagi..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik