Mina mina mina

17. Jun 2010

ving-ving – neljapäev, kell on 12.54

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:54

Nii tore, et kõik abielud ja suhted luuakse suurest armastusest!

..unustasin mainida, et nädalavahetusel tutvusin ühe tüübiga, kes terve õhtu vaatas mind ja värki.. (no kui ma seal tantsisin eks..) ..ja siis lõpuks julges tulla ja kutsuda mind ka tantsima. eniveis.. suht siuke flirty-flirty… ja lõpus üritas mind veel suudelda..  (aga nooh, olge rahulikult.. midagi ei juhtunud!) Aga nooh, muidu oli ta väga tore. Sai hullult tantsida ja naerda..  (tahtis veel järgminegi päev kokku saada .. no me saime ka..et veel tantsida! ..aga ei.. hästi tore oli.)

..ja nüüd oli ta mind kuskil orkutis üles otsinud ja tüüp unustas vist mainida, et ta suhtes = abielus!! ..vaene tüdruk, ma loodan, et kui ma ükskord abielus kellegagi olen, siis minu tüüp ei nilli vabal ajal igat liikuvat naisobjetki!

Olgu.olgu.. tegelikult ma ei tea ju mis teema neil on! ..ja tegelt midagi ei juhtunud juuu! Lihtsalt.. (samas.. kes teab, võib-olla tulevikus olen samasugune.. who knows.. ;) )

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik