Mina mina mina

5. Oct 2010

tahan ELU!!!! – teisipäev, kell on 22.35 (itaalias 21.35)

Kategoorias: Itaalia — villu @ 09:35

Homme on meil itaalia keele midterm eksam, ehk ma peaksin praegu õppima, mitte blogima ja muusikat kuulama ja niisama chillima. No ehk ma hiljem õpin, aga ma nagunii ei oska mitte sittagi seal teha. Fucking itaalia keel!

Täna nägime oma magistri-tüüpide commedia dell’arte mingit asja. Ehk siis commedia teatrit.. ja see oli sitaks naljakas. Suht väga ropp on see commedia ikka! Te ei kujutaks never ettegi, mis seal tehakse. Mitte midagi labast, aga väga ..hmm.. midagi, mis paneb mõtlema. Aga vihjeks ütlen, et teemaks olid isa ja poja fallosed..

Pesin täna esimest korda pesumasinaga riideid.. niiet fucking tubli mina!

Reedel tuleb meil pidu.. “Safe wine tasting”  ehk:

safe = meil on kõigil kapis safty vestid, ehk see on siis stiiliks.

wine tasting = usakatel on mingi mäng “beer pong”, ehk sama asi, aga “wine pong”

Loodame, et on lõbus ja et me edasi läheksime kuskile.. et saaks tantsida. Ohh.. palun, natuke lõbusust minu ellu!!! ..aga ma natuke aiman, kuidas see pidu tuleb. Ma olen ju paaril usakate peol käinud.. joovad ennast 10 minutiga purju ja see ongi kõik.. ja mingeid meeletusi ei sünni.

Mõelge, ma olen siin olnud juba kuu aega. Ma olen ikka päris ära harjunud. Ainult järgmine nädal veel ja siis sõidame sügisvaheajale ja kui tagasi tuleme, siis on kuskil ainult kuu aega veel siin. oehh.. kurb hakkab.

..ja ma ei ole mitte ühtegi meeletust jõudnud teha!!!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik