Mina mina mina

7. Oct 2010

i’m in love & i just found a real friend! – neljapäev, kell on 1.58 (itaalias 0.58)

Kategoorias: Itaalia — villu @ 12:58

Tahtsin mina täna Teatrinosse harjutama minna, aga tee peal sattusin kokku oma lemmiku-salapärase-tüdruku Magdaga.

Appi, ta on NII LAHE!! Kõige lahedam inimene siin! Kuidas ta mulle meeldib ja ta ütles, et mina meeldin talle ka. Oehh.. super tüdruk. Ta rääkis mulle ikka siukseid lugusid, et wow! Fucking hell.. ma tahan tema elu!!! Love her!

Eniveis..ma usun, et mu Itaalia elu hakkab just põnevamaks minema.. ;)

oot.. ahjaa… rääkisime õues trepi peal paar tundi juttu ja siis läksime meie Limonelasse ja kuna seal oli tasuta veini ja paar inimest, siis jäime sinna. Hullult chill oli.. Mõnusad inimesed… Homme tahame välja minna – Aurorasse (sinna kommunistide baari) ja reedel meil siis see pidu. No vaatame, mis reaalsuses juhtuma hakkab..

Aga jah.. supertüdruk. Te ei kujuta ettegi kui WOW ta on ja millist elu elanud!!

Ma olen sitaks kade! (ta natuke on nagu Hipitüdruk… ps. sulle ta meeldiks!)

Ma olen i

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik