Mina mina mina

27. Oct 2010

minu põnev elu – kolmapäev, kell on 21.01 (itaalias 20.01)

Kategoorias: Itaalia — villu @ 08:01

Olen tagasi elusalt Nice’ist. No tegelikult juba ammu, aga ma absoluutselt ei viitsi blogida. Reis oli väga tore. Lausa super, aga ma ei viitsi sellest ega ka millesti muust kirjutada.

(Ventimiglias, kus ma ühe random öö pidin mingi Fabio juures veetma, kuna Prantsusmaa streikide tõttu oli rongiliiklus katkestatud)

Mitte midagi põnevat mu elus ei juhtu.. mul on tunne, et varsti ei viitsi ma sinna Aurorassegi minna. nagunii on kõik õhtud suht samasugused. oehh, vinguda ma ikka armastan. ju asi on ikka minus. party-pooper.

Nädalavahetuseks tuleb Svea vist mulle külla! :) See on päris exciting, niiet ehk toob ta mu ellu rõõmu ja sära ja meeletust. No tegelt, loodame, et ta üldse tuleb ja kui tulema hakkab, siis et ka kohale jõuab!

Lähen hoopis kööki ja vaatan, kas keegi tõi äkki küpsiseid.. (i know i know)

(ps. Maltale ja Ungarisse ja Barcelonasse ja tagasi Itaaliasse on piletid ostetud)

(ühel kontserdil Nice’is)

Tegelikult ma tean, et asi peab algama minust endast, aga millegipärast ei suuda ma kuidagi oma elu põnevaks teha. Rutiinis olles ja kui sul on suht kõik päevad ära planeeritud sinu eest, siis nagu.. igasugune motivatsioon kaob. või noh..  ok, äkki ma ikka lähen hulluks siin veel.. samas ehk on rahulikkus hea mulle! (ju on.)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik