Mina mina mina

28. Oct 2010

just fun Villu – neljapäev, kell on 19.37 (itaalias 18.37)

Kategoorias: Itaalia — villu @ 06:41

Nonii.. mul oli just tutorial Claudiaga (minu movement teacher). See oli nii kummaline. Ta näeb minus miskit, mis on nagu whaat?! Või noh.. ma ei oskagi öelda. Ta nagu saab must vist aru.. halloo, ta ütles umbes, et me oleme sarnased vms. Ohh.. ja et ma mingi meeldin talle vms (no päris nii ta seda ei öelnud, aga põhimõtteliselt). Ja tegelt see ei ole üldse hea, sest see tekitab mus tunde, et ma pean ennast kuidagi tõestama vms. Lihtsam on olla lihtsalt mina.

(vasakpoolne Claudia ja parempoolne Meredith, ehk magistri-tüüp)

Ma olen üldse märganud, et teatud inimesed tulevad ja ütlevad mingi hetk mingeid selliseid kummalisi asju. Näiteks, et “sa oled huvitav” vms. Mida tähendab “huvitav”??

Mul on tunne, et inimesed ise loovad must mingi illusiooni, mida reaalselt ei ole olemas, niiet lõpetagu ära! Ma ei taha tunda, et pean ennast kellelegi tõestama vms.. ma olen lihtsalt MINA, kõige tavalisem MINA.

oehh.. ma ei teagi, kuidas ma end nüüd tunnen. Võib-olla natuke võltsilt? eiei.. lihtsalt. mulle ei meeldi, et must arvatakse midagi, mida ma tegelikult ei ole!

ohh..ärge kuulake mind!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik