Mina mina mina

14. Dec 2010

Köszönöm! – teisipäev, kell on 18.05

Kategoorias: Budapest — villu @ 07:05

Ma olen 10 korda proovinud “aitähh” ungari keeles öelda, aga mulle absoluutselt ei jää see meelde. “Köszönöm” äkki see aitab mind, kui kirjutan läbi. Suht hull keel ikka!

Budapestis on lumi!! ..ja sitaks külm on, niiet täna ostsime mulle sooja kasuka, niiet õhtul panen selle selga! Aga Budapest on siiani väga cool. Nagu Tallinn, aga suurem. Inimesed on hästi siuksed.. “mul pohhui”, mis on nagu Eestis.. niiet rohkem kodu tunnet on siin. Igatahes tundub siin väga cool! Õhtul lähme kinno mingit kultuurset Ungari filmi vaatama ja hiljem mingile folk-peole. Ja homme on meil Shantel’i kontsert. Niiet sounds fun! ;)

Hommikul käisin English History loengus Kerliga, kus oli päris kuum õppejõud ja hiljem käisime söömas ungari rasvast toitu..mis oli ..mmm…jammmi!

Kus ma ööbin? – Kerli juures ühikas. (salaja)

niipalju siis sellest..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik