Mina mina mina

19. Dec 2010

olen haige natuke – pühapäev, kell on 5.36 (Ungaris 4.36)

Kategoorias: Budapest — villu @ 05:36

Ungari on endiselt äge! :) Ja kes ütles, et ungarlased õelad on?! Absoluutselt mitte! Mul ainult head kogemused siin!

..käisime täna date’l minu sõbra Kontrabassi-Poisi Ungari Sõbraga, kes oli fucking gentelman! …ja hullult tore poiss oli! ..jõime kohvi ja niisama chillisime.. hiljem läksime Kerliga jazzi kuulama, kus oma Cute Music Man’i jälle kohtasin. Esimene kord nägin teda ühel teisel jazziõhtul (mis oli sitaks lahedam) ja nüüd jälle ja ta mäletas isegi mu nime. Natuke rääkisime kah.. ohh.. cute as hell! ;)

muuseas.. Scrunchy leidis mulle ideaalse mehe. Keegi eestlane, kes loeb Bukowskit ja kellel on habe.. miskit oli veel, aga see selleks..

Veel  võin öelda, et huvid ei ole olulised, vaid.. miskit muu. Eluviis vist. (homme äkki mõtlen mingi muu sõna selle asemele..)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik