Mina mina mina

29. Jul 2011

muidu oli fun õhtu! ja vähemalt mõni armastab mind! :) – reede, 29 juuli, kell on 4.21

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 03:22

Kuidas on võimalik, et keegi saab üldse õel olla? Ja mitte aru saada, et see, miks ta õel on, on temas eneses olemas! Mille pärast pean mina tema pärast kannatama????

Õelad inimesed, mõelge ennne. Arvatavasti asi on teis eneses ja tõesti – KÄIGE PUTSI!!! Niigi on raske olla sina ise ja olla mõistev ka teiste suhtes, aga kui tulevad sellised mõrrad mitte mingisuguse põhjuseta, siis tõesti. Ja teiste inimeste lauda istumine on ühiskonna normide eitamine, siis tõesti!! WTF IS WRONG WITH YOU!!!!????

NII FUCKING IGAV INIMENE EI TAHAKSKI OLLA!!!

Pisara ajab lihtsalt silma, kui inimesed näevad maailma nii teisiti! Ja nii.. pelglikult! Ja nii.. ma ei tea. Minu jaoks on see rumalus! Ju ei ole nad siis mingisugust armastavat ühiskonda tundunud!

Sellised inimesed, mõelge enne. Ja kui ikka ei tule miskit muud pähe, kui rumalus, siis KÄIGE PUTSI!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik