Mina mina mina

27. Sep 2011

miks ma rahul ei suuda olla!? – teisipäev, kell on 21.06

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 08:06

Kui ma saaksin, jätaksin kõik ja läheksin!

Ma tean, et ma saan, aga kas ma ka julgen! Nähtavasti mitte. Ma tean ju koguaeg, mida mu süda teha tahab, aga millegipärast ma ei julge oma südant kuulata. Eks juba endale tunnistamine on poolvõitu, aga ikkagi. Heameelega võtaksin end koolist lahti, läheksin Tallinna tööle, teeniksin veidi raha ja ostaksin pileti Ameerikasse (i know i know, aga ma tahan sinna alguses minna) Maybellin’ile külla ja oleksin seal. Oleksin seal kuni teeniksin raha ja edasi minna.

Ohh.. miks ma lihtsalt ei lähe? Sest ma tean, kui raske on minna ja olla. Ja eks seal hakkavad samad küsimused tekkima. Kuigi samas.. olen ma selles nii kindel?

Vähemalt aasta  oli mul väga hea! Aasta õnne! …aga iga päev peaks suurepärane olema! Ma armastan tantsimist, aga ma ei taha seda koolis õppida ja ma nagunii ei hakka mingit suurt kunsti tegema. Ma tahan reisida! Ja erinevate inimestega tutvuda ja teha hoopis teistsuguseid asju. Või ei, ma valetan, ma tahan õppida ka tantsu ja nii, aga mitte nagu meie seda teeme.

Vingun ja vingun koguaeg.

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik