Mina mina mina

9. Nov 2011

Õnnelik! :) Tõsiselt õnnelik! :) – kolmapäev, kell on 14.50

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 02:50

Mulle ikka nii meeldib, kus ma elan. Ma ei tea, kuidas see võimalik on, aga mitte miskit ei häiri mind siin (no olgu, alles on 3. nädal vist) ja kui super-inimestega ma koos elan! :) Me vist võtame omale kassi kah (no ma ei tea, kes hiljem selle kassi omale võtab, aga no.. küll keegi võtab). Mul on tunne, et kuna mul on nii suurepärane kodu, siis see aitab mul ka koolis käia ja üldse, kõik on kuidagi väga hästi. :)

Sain nüüd oma tunni ka valmis, täna tuleb siis Genialistid ja Kala. Nii mõnus chill elu on praegu, loodame, et see millegi hulluga ei muutu. Vahel on tore, kui su elus on ka midagi põnevat, aga mul on praegu kõik väga hästi.

Ja veel teevad mind rõõmsaks meie inglise keele vestlustunnid. Wow, ma tõesti õhkan positiivsust. Ja mulle nii meeldivad Oleg Titovi balleti tunnid. No ok, ta on saiko, aga vähemalt on motivatsioon tunnis käia ja koguaeg saad aru, mida sa valesti teed, või ma ei tea, mulle igatahes meeldib (no vähemalt praegu).

Ja ma pean tõsiselt oma talvepuhkuse peale mõtlema ja midagi ära otsustama. Aga see loll Ryanair’i lehekülg ei näita mulle hindasid (i have no clue, mis selle pasaga lahti on). Mul on idee, et minna Iirimaale, käia ära Dublinis ja Corkis ja võib-olla veel kuskil?  Või siis lähen Hispaaniasse, kus ma olen juba käinud, aga seal ma vist nii üksi ei oleks, et käiks ikka Sebastianil külas ära, siis Hipitüdruk peaks Hispaanias olema see hetk ja võib-olla veel paar hottie’t! ;) Või siis hoopiski Prantsusmaale, kus ka ühed CS’i tüübid midagi korraldavad. Aga eks eluke näitab, mis juhtuma hakkab. (kes teab, äkki olen hoopiski kodus? – EI EI EI… loll jutt suhu tagasi!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik