Mina mina mina

3. Jun 2012

mulle vist ikka meeldib reegleid rikkuda – pühapäev, kell on 1.56

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 12:56

Ma tean, et ma lubasin nädal aega kaine olla (st. absoluutselt mitte juua midagi alkohoolset nädal aega), aga noh.. läks nagu ikka. Aga ma isegi imestan, et siiani vastu pidasin. Aga noh.. kogemata hakati täna seal tantsupeo asjal jalagma Jäkut ja noh.. harjunud ju.. ja alles hiljem taipasin, et ma juba joon. Ja noh.. õhtul mõtlesin, et fuck it.. ja ostsin veini ja läksin hoopis jooma.

Tõsiselt mõnus õhtu oli. Naersime ja … ohh..mulle ikka meeldib seal rühmas. :)

Sakul on uus mingi reklaam Pehmudest. Jah!!! See on täpselt, kuidas ma ennast vahel tunnen.. eriti siin. Ma tõesti muutun Pehmuks!! :) Niiet.. hea, et ma ikka välja läksin, väga mõnus õhtu! :)

 

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik