Mina mina mina

29. Dec 2012

olen ikka üks dramaqueen – laupäev, kell on 12.01

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 12:01

Mõni asi on liiga kaugele läinud! Härra Dorky oli lõpuks ometi munn. Ja see oli tegelikult kuidagi tore.. ju mulle ikka meeldib kui midagi perses on. Aga tõesti, ma ei viitsi tegeleda mingite hui teab mis tüdrukutega,  kellega kõik ta niiii sõber on (ma tean, et ma ise olen samasugune, aga .. ahh, mis ma ikka ütlen.). Ja mulle pole vist mitte kunagi öeldud “sa tundud nii kuri” või “kas sa oled kuri?” vms. Aga noh.. lõpp hea kõik hea.. natuke draamat peabki olema.

Mr. Drunk Guy on kuidagi liiga sõbralik ja tahab koguaeg kokku saada.. ahh.. võib-olla see suguvõsa värk tekitas tas tunde, et meie vahel on midagi ülisügavat.  (sorri, aga ta joomine häirib mind!)

Fakk, saaks juba siit minema! Mul on nii kopp ees igasugustest. Ja tõesti.. eile oli ikka igasuguseid! uuh..

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik