Mina mina mina

1. Feb 2013

kõik muutub ja algab mõtlemisest – reede, kell on 9.35

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 09:34

Ma olen täitsa ära armunud!! Swingi-Mees on nii tore ja iga korraga on ta aina toredam! Ahhh.. ja eile me täiega rääkisime mingeid asju ja (mitte midagi asjalikku).. kuidagi nii tore on! Te ei kujuta ettegi, mis ma enda sees koguaeg tunnen.. ahh ma nagu hõljun koguaeg! :)

..ja ma pean tunnistama, et “ei” ütlemisest alates on ta täiega teistsugune, siuke supertore!

Ja kõigile, kes veel ei tea, siis ma olen täielikult eemaldunud oma random-suvalistest-tüüpidest, sest tõesti, Swingi-Mees lihtsalt meeldib mulle nii väga! Uskumatu eks! :)

..eile saatis Härra Dorky mulle mingi sõnumi ja uhhh..ma ei vastanud! Niiet GO MINA! .. ja te ei kujuta ettegi, kuidas ma väldin igasuguseid üritusi, kus ma võin igast French’Tüüpe ja Drunk Guy’sid ja ma ei tea keda veel näha. Ma lihtsalt ei taha nende olukordadega tegeleda..

Ju siis mu vajadused on piisavalt rahuldatud.

Ja ta ütles, et ma olen ettearvamatu. (ahh.. ta on nii fucking tore!)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik