Mina mina mina

19. Feb 2013

enam ei vedelegi päevad läbi voodis – kolmapäev, kell on 23.42

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 11:42

Mu tuba on lihtsalt katastroofiline! Mitte, et see mind enne oleks seganud, aga millegipärast nüüd ma isegi tahaks, et tuba oleks korras, aga kuidagi ei viitsi end oma vähesest vabast ajast kokku võtta.

Täna käis Folk-Mees meil proovis, ohh… ta on nii teemas lihtsalt. Ma endiselt ei tea veel midagi (tean! aga ei tea), aga mul on hea meel, et asjad hakkavad jumet võtma.. aga samas on kõik alles nii lahtine! (aga noh, see ongi põnev) Samas on ka koguaeg pinge, et mis siis kui kõik läheb perse! (aga see on ok)

Ma vägan loodan, et Swingi-Mees saab oma auto reedeks valmis! Ma tõesti loodan seda ja ehk ma näen seda juba reedel!

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik