Mina mina mina

11. Mar 2013

romantik, kes ei taha duchebag olla! – esmaspäev, kell on 14.43

Kategoorias: nädalad...päevad...blablabla — villu @ 02:43

Üks on kindel! Ma ei taha olla duchebag! Niiet ma arvan, et see “juhtumine” andis mulle tegelikult veel kindlamalt suuna, mida ma tegelikult tahan käia! (ja minu meelest on oluline, et ma ise mõistan seda ja tahan seda, mitte et mul on mingid “reeglid”)

Ja eile oli niiiii tore! Üliromantiline ja ülitore! :) Natuke tuli meelde kord Valdoga, kui me peale mingit autosõitu minu pool hängisime ja Valgret kuulasime. Umbes sarnane tunne oli (kuigi täiesti teistsugune). Ahh.. ja mul põlesid “juhuslikult” küünlad ja “juhuslikult” oli cool muss ja nii.. (ka tuba oli “juhuslikult” korras) ja ta ütles “ahh.. sa oled ikka selline romantik”. :)

Ma olen veel armunud kui enne! :)

Comments are closed.

Blogi.ee - Eesti esimene blogijate sotsiaalvõrgustik